Harmonizace účetní závěrky v rámci Evropské unie - Kovanicová, Dana
Štvrtá direktíva Európskej únie sa zaoberá tým, aké položky majú byť vykázané v účtovnej závierke. Klasifikácia aktív a záväzkov v súvahe. Vzory súvahy podľa požiadaviek 4. direktívy EÚ. Oceňovanie položiek súvahy.