Hodnotenie hospodárskych pomerov v SR negatívny vývoj v hospodárstve v ďalšom období očakáva 41 perc. - Kollárová, Zuzana
Výsledky Spotrebiteľského barometra za 4. štvrťrok roku 2000. Indexy názorov respondentov na hospodársky vývoj SR podľa rôznych skupín. Predikcia vývoja hospodárskej situácie na nasledujúcich 12 mesiacov vo verejnej mienke.