Štrukturálne zmeny v súčasnom bankovníctve vo svete a hlavné komponenty európskej bankovej stratégie - Longauerová, Alena
Deväťdesiate roky boli pre bankový sektor v znamení reorganizácií, akvizícií a fúzií. Technologický vývoj vo svetovom bankovníctve. Marketingové stratégie, zmeny na trhu, rozdiely medzi Európou a USA. Hlavné komponenty budúcej európskej bankovej stratégie.