OPEC: pramen všeho zla, nebo obětní beránek? - Strnad, Tomáš
Vznik a hlavné ciele OPECu. Základné momenty v histórii OPECu a vývoj cien ropy. Problém nadbytku ropy na svetových trhoch v 90. rokoch. Summit v Caracasu.