Manažérske účtovníctvo - Fibírová, Jana
Top manažment zodpovedá za marketing a cenovú politiku. Vzťah dopytovej (trhovej) a ponukovej (nákladovej) ceny. Kritériá "správnej" ceny. Diferenciácia cien. V praxi je potrebné zabrániť, aspoň v princípe, diskriminácii cien. Prístupy ku kvantifikácii hospodárskeho výsledku. Príklady.