Ako žiť, ako prežiť? - Janek, Miroslav
Komentár k publikácii Národná stratégia trvalo udržateľného rozvoja v Slovenskej republike, ktorá je návrhom stratégie pre ochranu životného prostredia. Silné a slabé stránky uplatňovania koncepcie trvalo udržateľného rozvoja v SR.