Vyhodnocení ekonomické situace podniků hospodařících v marginálních podmínkách - Střeleček, František
Hospodárske výsledky poľnohospodárskych podnikov ČR za účtovné obdobie roku 1999. Porovnanie prevádzkového hospodárskeho výsledku a výsledku z finančných operácií. Skladba hospodárskeho výsledku za účtovné obdobie (pred zdanením) podľa nadmorskej výšky. Ukazovatele aktivity priemerného poľnohospodárskeho podniku. Priemerný evidenčný počet pracovníkov, produktivita práce a odmeňovanie. Objem hmotného investičného majetku. Likvidita poľnohospodárskeho podniku. Štruktúra pôdneho fondu. Nákladovosť poľnohospodárskeho podniku.