Plody veľkého sna - Sotník, Alexander
Zvládnutie génových technológií spôsobí výrazný pokrok v medicíne a zápas farmaceutických firiem o zisky. Budúcnosť génovej techniky. Podstata génovej terapie. Stručné dejiny genetiky.