Vyhrávam, vyhrávaš... - Václavová, Želmíra
Slovensko-holandské vzťahy. Odporúčania pre vládu SR. Význam investičného fóra v Haagu pre Slovensko. Obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Holandskom. Top investori z Holandska. Štruktúra PZI.