Vzťah medzi zákonom o daniach z príjmov a medzinárodnou zmluvou, ktorou je Slovenská republika viazaná - Luknárová - Kutišová, Dalila
Nadradenosť medzinárodnej zmluvy nad vnútroštátnym daňovým predpisom. Pojem medzinárodná zmluvy. typy a formy medzinárodných zmlúv. Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia ako jedna z foriem medzinárodnej zmluvy. Právna sila iného typu medzinárodnej zmluvy z hľadiska zákona o daniach z príjmov.