Zdaňovanie príjmov vo forme úrokov - Jarinkovičová, Valéria
Obsahom príspevku je problematika zdaňovania príjmov plynúcich fyzickým osobám vo forme úrokov (napr. z vkladov prijímaných bankami, z dlhopisov, z poskytnutých pôžičiek).