Principy budování image na příkladu firmy Volkswagen
Podstatné predpoklady úspešného image. Princípy a budovania image na príklade firmy Volkswagen, a.s. Osvedčený image a koncepcia automobilu Golf a ďalšie varianty modelu. Zhrnutie faktorov úspešnosti koncepcie.