Credit Bureau a globální Data Warehouse - Kučera, Milan
Banky sa snažia o znižovanie klasifikovaných úverov. Stanovenie bonity klienta. Založenie inštitúcie Credit Bureau, ktorá by mala uchovávať určité informácie o produktoch a klientoch jednotlivých bánk. Väzba na tzv. Global Data Warehouse.