Zákon o konkurze a vyrovnaní - Matulová, Mariana
Úplné znenie zákona č. 328/1991 Zb, o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 238/2000 Z.z. s komentárom. Predkladaný komentár je svojím obsahom zameraný hlavne pre potreby podnikateľov, či už v postavení veriteľov alebo dlžníkov.