Šestnásta novela zákona o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov ... - Chrenková, Slávka
Komentár k jednotlivým ustanoveniam novely zákona č. 240/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení neskorších predpisov. Osobitné ustanovenia pre konkurzné a vyrovnacie konanie. Spoločné, splnomocňovacie, prechodné a záverečné ustanovenia. Príloha: Obchodné miesta a pracoviská RM-Systému Slovakia. Zákon č. 240/2000 Z.z. nadobudol účinnosť 1. augusta 2000.