Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Dňa 20. júna 2000 NR SR schválila novelu zákona o dani z pridanej hodnoty spolu s novelou zákona o konkurze a vyrovnaní a ďalšími novelami zákonov, ktoré bezprostredne súvisia s novými pravidlami konkurzu a vyrovnania. Komentár k jednotlivým ustanoveniam novely zákona o DPH.