Esá v rukáve - Tytykalová, Halka
Jednoduché pravidlá, minimálna administratíva a možnosť získania úveru ihneď na mieste nákupu - to sú hlavné výhody revolvingových úverov od spoločností splátkového predaja. Revolvingové karty na slovenskom trhu. Poskytovanie revolvingového úveru a vydávanie úverových kariet.