Zákonné poistenie zamestnávateľa pre prípad zodpovednosti za škodu
Vyhláška Ministerstva financií SR č. 280/1993 Z.z. o zákonnom poistení zodpovednosti zamestnávateľa za škodu pri pracovnom úraze alebo chorobe z povolania, s komentárom k ustanoveniam.