Postavenie spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v poistnom systéme - Matlák, Ján
Právne normy, ktoré upravujú postavenie spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v poistnom systéme. Praktické príklady uplatňovania odvodov na zdravotné poistenie, nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie.