Externá mobilita a jej psychologicko-ekonomické dôsledky pre malý a stredný podnik - Adamková, Hana, 1969-
Príčiny a dôvody fluktuácie zamestnancov. Ekonomické dôvody externej mobility. Sociálno-psychologické dôvody. Náklady na výber a prijatie nového zamestnanca do podniku.