Factoringu se blýská na časy - Dubská, Drahomíra
Vymedzenie pojmu factoring. Factoring a forfaiting. Tuzemský factoring. Dovozný a vývozný factoring. Rastová dynamika najväčších factoringových spoločností. Factoringová provízia. Orientačné ceny forfaitingu podľa rizika krajiny. Perspektívy rozvoja factoringu.