Nevzdelaní budú na periférii - Juríčková, Vilma
Špecifiká európskej politiky zamestnanosti. Korporatívna a konsenzuálna koncepcia. Hlavní reprezentanti tejto koncepcie. Dánsky program. Kombinácia rôznych koncepcií v Írsku. Rakúska koncepcia zamestnanosti. Nemecko podľa vzoru USA. Politika zamestnanosti v Španielsku.