Ďalšie zvýšenie minimálnej mzdy a minimálnych mzdových taríf - Mačuha, Miroslav
Nariadenie vlády č. 298/2000 Z.z. zo dňa 13. septembra 2000, ktorým rozhodla vláda SR o zvýšení minimálnej mzdy. Súčasne s návrhom na zvýšenie minimálnej mzdy vláda SR schválila aj návrh nariadenia vlády č. 299/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády ČSFR č. 43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí a za prácu v noci. Nové sadzby minimálnych mzdových taríf.