Vracanie dane z pridanej hodnoty osobám iných štátov - Kontšeková, Zuzana
Rozsah a spôsob vrátenia dane z pridanej hodnoty upravuje vyhláška Ministerstva financií SR č. 93/1996 Z.z., z ktorej ostatná novela nadobudla účinnosť 6.9.2000. Rozsah vrátenia dane jednotlivým skupinám zahraničných zástupcov.