Poistenie podnikateľských rizík - Fekete, Imrich
Riziká vznikajúce pri výkone podnikateľskej činnosti. Riziko vzniku straty. Podnikateľ ako rizikový manažér. Klasifikácia rizík z hľadiska ich poistiteľnosti. Poistenie ako spôsob zabezpečenia sa pred stratami z podnikania. Výber vhodného poistiteľa. Poistenie kryjúce podnikateľské riziká. Dôležité poistenia. Špecifické poistenia. Poistné ako daňový výdavok podnikateľa.