Paušálna daň a platenie poistného na zdravotné poistenie, nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie ... - Faiglová, Svetlana
Vysvetlenie, ako platia fyzické osoby, ktoré sa rozhodli pre platenie paušálnej dane podľa par. 15 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov po 1. januári 2000, ale aj ktoré sa rozhodnú pre tento osobitný spôsob zdanenia príjmov a platenia dane podľa citovaného ustanovenia zákona č. 366/1999 Z.z. v znení zákona č. 358/2000 po 1. januári 2001, platia poistné na nemocenské poistenie a dochodkové zabezpečenie, ale aj poistné na zdravotné poistenie a príspevok na poistenie v nezamestnanosti už v roku 2000. Praktické príklady.