Činnosť súdneho exekútora - Ninčáková, Božena
Právne normy upravujúce činnosť exekútora. Príjmy súdneho exekútora. Zdaňovanie príjmov exekútora. Uplatňovanie DPH pri exekučnej činnosti. Súdny exekútor - platiteľ DPH. Súdny exekútor - osoba vykonávajúca nútený predaj. Vzory daňových dokladov.