Účetní a daňové otázky ztrát z úvěrů bank ve světě a v České republice - Jílek, Josef
Pokračovanie z čísla 11/2000. Metódy daňového zachytenia strát z úverov. Daňové zaobchádzanie s nesplatenými úrokmi. Reštrukturalizácia úverov. Fúzie, akvizície a predaj úverov. Vzťah medzi daňovým a regulatórnym zaobchádzaním.