Harmonizace účetní závěrky v rámci Evropské unie - Kovanicová, Dana
Pokračovanie z č. 11/2000. Výsledovka má podať informácie o výkonnosti podniku meranej na báze výnosov a nákladov. Vzory výsledovky 4. direktívy s druhovým členením prevádzkových nákladov. Vzory výsledovky 4. direktívy s účelovým členením prevádzkových nákladov.