Proces aproximácie práva ako priorita úspešnej prípravy SR na vstup do EÚ - Klimková, Anna
Analýza súčasného stavu problematiky aproximácie práva Európskej únie do právneho poriadku Slovenskej republiky. Charakteristika stratégie zvoleného postupu a inštitucionálne predpoklady plnenia úloh procesu aproximácie.