Profesia účtovník v krajinách EÚ - Louka, Jaroslav
Prehľad poskytujúci základný obraz o úprave profesie účtovník vo vybraných krajinách EÚ z hľadiska legislatívnej úpravy, úrovne požadovanej kvalifikácie, postavenia a právomoci účtovných a profesijných organizácií. Vymedzenie profesie účtovník vo Francúzsku, V. Británii, Holandsku, Taliansku, Nemecku a v Českej republike.