O účtovnej závierke podniku trochu inak - Kovanicová, Dana
Základné zásady, na ktorých je založené zostavenie účtovnej závierky. Účtovná závierka zostavená za predpokladu trvania podniku. Predpoklad podniku a česká účtovná legislatíva. Zákon o účtovníctve. Postupy účtovania pre podnikateľov. Opravné položky. Rezervy.