Informační systém pro dopravu a logistiku
Na spolupráci pri vývoji, implementácie a servise informačného systému pre organizáciu a riadenie dopravy a logistiky v podniku sa dohodli spoločnosti JERID a OLTIST. Ich spoločný produkt Informačný systém pre dopravu a logistiku - ISDL integruje prednosti doposiaľ realizovaných projektov. Technologické procesy a činnosti ISDL.