O riziku v logistických projektoch - Kubát, Jiří
Možné riziká pri uskutočňovaní zmien vo vnútropodnikovej logistike. Praktické príklady hodnotenia dôsledkov pri výskyte rizika. Riadenie rizika. Identifikácia a vyhodnotenie rizika. Stanovenie priority rizika.