Mění se postavení logistiky - Pernica, Petr
Zmena západnej spoločnosti v dôsledku masovo-konzumnej a komunikačnej revolúcie. Orientácia podniku a podnikovej stratégie v nových podmienkach. Externé logistické služby. Vymedzenie pojmu outsourcing, jeho obsahová náplň. Logistické služby a strategické aliancie.