Internet přináší vyšší úroveň optimalizace logistiky
Elektronické obchodovanie a logistika. Riadenie zásob s využitím internetu (VMI - Vendor managed inventory). Spolupráca na vývoji nových produktov. Spolupráca s dodávateľmi.