Devízová politika v Slovenskej republike - Jankovská, Anežka
Formovanie konvertibility československej koruny (neskôr slovenskej koruny) po vstupe ČSFR do Medzinárodného menového fondu. Uvoľňovanie devízového hospodárstva. Zavedenie plnej konvertibility v súlade s požiadavkami Európskej únie. Formovanie devízového kurzu slovenskej koruny.