Vývoj mezinárodní silniční osobní dopravy v nových podmínkách let 1989-1999 - Pachta, Vít
Postavenie dopravy ako odvetvia po roku 1989. Postavenie verejnej cestnej osobnej dopravy. Porovnanie základných ukazovateľov medzinárodnej autobusovej dopravy v rokoch 1989-1999. Otázky časovej dostupnosti.