Vývoj finančnej situácie slovenských podnikov v rokoch 1993-1999 - Zalai, Karol
Zdroj informácií a analyzovaný súbor podnikov. Ukazovatele finančnej situácie podnikov. Použité štatistické metódy. Finančná situácia priemerného slovenského podniku (likvidita, zadlženosť, aktivita, rentabilita). Finančná situácia podľa právnej formy podnikov, podľa predmetu činnosti (OKEČ), vo vybraných výrobných odboroch.