Liptovské mliekarne budú opäť predávať svoje výrobky - Velecký, Milan
Hospodárenie Liptovskej mliekarne, a.s. Liptovský Mikuláš. Rozhodnutie valného zhromaždenia o zvýšení základného imania a o zlúčení s obchodnou spoločnosťou HLM, s.r.o. Liptovský Mikuláš. Tržby, zisk a počet pracovníkov Liptovskej mliekarne a HLM Liptovský Mikuláš. Oprávnenie na vývoz mliečnych výrobkov do krajín Európskej únie.