Problémy v kolektívnom investovaní
Depozitár - pojem známy predovšetkým z oblasti kolektívneho investovania alebo investičného bankovníctva. Funkcia depozitára a podielnici podielových fondov. Vplyv kolektívneho investovania na rozvoj kapitálového trhu. Vymedzenie činnosti depozitára súčasným zákonom o kolektívnom investovaní. Administratívny servis. Komplikovanosť vymedzenia činností. Najspornejšou otázkou je kontrolná činnosť.