Logický a neuronový přístup k umělé inteligenci - Veselý, Arnošt
Popis a vzájomné porovnanie logického a neurónového prístupu k umelej inteligencii. Vysvetlenie použitia apriórnych znalostí pre urýchlenie konvergencie a zníženie chyby rozhodovania neurónovej siete. Zhrnutie trendov v oblasti tzv novej umelej inteligencie.