Výhodné zdanenie príjmov poľnohospodárov - Piršelová, Dagmar
Zmeny pri zdaňovaní príjmov fyzických osôb z poľnohospodárstva. Uplatnenie výdavkov v paušálnej výške 65 percent. Podmienky uplatnenia výdavkov. Základ dane. Daň a preddavky na daň. Ostatní poľnohospodárski občania. Právnické osoby.