Finančné stimuly pre podnikanie invalidov - Burák, Emil
Daňové úľavy pre invalidov. Príspevky podľa zákona o zamestnanosti. Príspevok na zriadenie pracovného miesta. Príspevok na zriadenie a prevádzku chránenej dielne a chráneného pracoviska.