Zákon č. .../2000 z 1. decembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady ...
Znenie zákona č. .../2000 Z.z. z 1. decembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.