Zákon č. .../2000 z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov
Úplné znenie zákona č. .../2000 Z.z. z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.