Zákon č. .../2000 z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok
Znenie zákona č. .../2000 Z.z. z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.