Zákon č. .../2000 z 1. decembra 2000 o správach finančnej kontroly
Znenie zákona č. .../2000 Z.z. z 1. decembra 2000 o správach finančnej kontroly. Tento zákon upravuje postavenie, organizáciu a pôsobnosť správ finančnej kontroly. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. marca 2001.