Hlavní závěry zasedání Evropské rady v Nice
Závery zasadnutia Európskej rady v Nice, konaného v dňoch 7-10 decembra 2000. Európska sociálna agenda. Budúcnosť sociálnej politiky. Hlavné body dohody o reforme inštitúcií Únie. Charta základných práv Európskej únie.