Daňová polícia by mala odštartovať už tento rok - Beer, Gabriel
Ústredné daňové riaditeľstvo (ÚDR) SR plánuje vytvoriť daňovú políciu. Zámer vytvorenia daňovej polície. Vytvorenie takejto polície je v súlade s praxou európskych krajín. Proti vytvoreniu daňovej polície v SR je rezort vnútra (dôvody). Prekážky k vytvoreniu daňovej polície. Nejasná legislatíva. Nedostatok špecialistov na daňovú trestnú činnosť. Prehľad daňových trestných činov v SR.